Finavia työpaikkana

Finavia tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä matkailun, tekniikan ja palvelualojen parissa. Huippuosaajat saavat meiltä monenlaisia työmahdollisuuksia ainutlaatuisessa lentoasemaympäristössä.

Finavian lentoasemilla työskentelevät alansa parhaat ammattilaiset

Palveluneuvojat työskentelevät vaativissa asiakaspalvelutehtävissä kaikkina vuorokauden aikoina. Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu aktiivinen matkustajien opastus ja neuvonta, verkostolentoasemilla myös turvatarkastus.

Kunnossapidon ammattilaiset huolehtivat, että kiitotiet ja rullaustiet ovat turvallisia ja käyttökunnossa. Kunnossapidon tehtävät sisältävät monenlaista ammattiosaamista aina kiitoteiden ylläpitotöistä pelastuspalvelun tehtäviin.

Helsinki-Vantaalla ammattilaisiamme tapaa muun muassa 11 kilometriä pitkän matkatavarajärjestelmän huolto- ja ylläpitotehtävissä. Finavialaisia on töissä myös lentokoneiden pysäköinnin suunnittelu- ja opastustehtävien parissa. Lisäksi Helsinki-Vantaalla on oma pelastuspalvelu, jossa toimii noin 50 palo- ja pelastusalan ammattilaista.

Meillä työskentelee myös suuri joukko asiantuntijoita liiketoimintojamme tukevissa palveluissa.

Koko Suomen kattavassa tilannekuvakeskuksessa Finavian ammattilaiset huolehtivat kaikkien lentoasemien matkustajavirtojen ja muiden toimintojen sujuvuudesta.

Katso nyt avoinna olevat työtehtävät ja hae meille töihin.

Finavia tukee henkilöstönsä koulutusta ja kehittymistä

Työtehtäviä ja tavoitteita tukeva koulutus on tärkeä osa yrityskulttuuriamme. Haluamme varmistaa henkilöstömme ammattitaidon säilymisen ja kehittymisen. Kannustamme henkilöstöämme myös omaehtoiseen osaamisen kehittämiseen.

Finaviassa jokaisella on oikeus hyvään esimieheen. Tämän periaatteen mukaisesti panostamme johtamisen ja esimiestyön kehittämiseen. Esimiestyötä tuetaan ja siinä onnistumista mitataan vuosittain.

Finaviassa on hyvät henkilöstöedut

  • Kulttuuri- ja liikuntakortti tukee henkilöstömme liikkumista ja kulttuurin harrastamista.
  • Henkilöstörahastoon karttuu vuosittain mukava summa jokaista työntekijää kohden.
  • Henkilöstöllämme on myös mahdollisuus lomailla perheen tai ystävien kanssa Finavian lomamökeissä eri puolilla Suomea.
  • Käytössämme on työmatkasetelit ja kattava työterveyshuolto.

Tutustu vuosikertomuksemme henkilöstötietoihin.

Lisää tietoa Finaviasta