Opiskelijoille kesätöitä, työharjoittelua ja opinnäytetöitä

Finavian tavoitteena on löytää parhaat osaajat jo varhaisessa vaiheessa. Etsimme motivoituneita ja omasta kehittymisestään kiinnostuneita ihmisiä.

Kesätyöpaikat

Finavian kesätyöpaikat tulevat haettaviksi verkkosivuillamme Avoimissa työpaikoissa alkuvuodesta. Valinnat pyrimme tekemään hyvissä ajoin keväällä.

Kesätyöt kestävät noin 1-3 kuukautta, ja aloitusajankohta on yleensä touko-kesäkuussa.

Edellytämme 18 vuoden ikää sekä positiivista ja innostunutta asennetta ja valmiutta tarttua erilaisiin töihin.

Pääosa kesätyöpaikoistamme on asiakaspalvelu- ja kunnossapitotehtäviä. Lisäksi tarjoamme kesätöitä esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin ja taloushallinnon parissa.

Finavia on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme myös kesätyöntekijöille tasapuolisen palkkauksen ja kunnon perehdytyksen.

Työharjoittelu

Restonomi-ammattikorkeakoulun opiskelijoille on tarjolla työharjoittelupaikkoja Helsinki-Vantaalla yhteistyöoppilaitoksemme Haaga-Helian kautta. Finaviassa saat mielenkiintoisia tehtäviä sekä asianmukaisen perehdytyksen. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja halua oppia uusia asioita.

Asiakaspalvelutehtävissä korostuvat positiivinen asenne, aito innostus työskennellä ihmisten kanssa sekä halu tuottaa matkustajille ylivertainen matkustuskokemus.

Myös muita työharjoittelumahdollisuuksia on, sillä haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua omaan opintoalaansa käytännössä.

Opinnäytetyö

Opinnäytetyö on hyvä tapa tutustua Finaviaan ja se voi olla alku työuralle. Jos olet kiinnostunut meistä ja haluat tehdä opinnäytetyön Finavialle, jätä meille hakemuksesi. Mieti jo etukäteen alustava aihe työllesi.