Turun lentoaseman pysäköinti ja liikenneyhteydet

Turun lentoasema sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta, seitsemän kilometrin päässä Raisiosta ja 20 kilometrin päässä Naantalista.

Ajo-ohjeet ja yhteystiedot

Bussit ja taksit

Lentoaseman ja Turun keskustan välillä liikennöi Turun kaupunkiliikenteen linja 1. Lentoasemalla bussipysäkki sijaitsee terminaalin edustalla. Aikataulut ja lisätiedot saat Turun kaupunkiliikenteen, Fölin sivuilta.

Muut joukkoliikenteen yhteydet alueen linja-autoasemalta ja rautatieasemalta voit tarkistaa Matkahuollon ja VR:n sivuilta.

Turun alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman terminaalin edustan taksitolpalla lentoaikataulun mukaisina aikoina. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, voit tilata taksin etukäteen.

Autovuokraamot

Pysäköinti

Turun lentoaseman pysäköintialue sijaitsee kätevästi terminaalin edustalla. Pysäköintialueen invapaikat on merkitty erikseen. Jätä invapysäköintiin oikeuttava kortti tuulilasiin näkyvälle paikalle.

Voit ajaa pysäköintialueen läpi maksutta, kun ulosajo tapahtuu 20 minuutissa eikä pysäköintilippua leimata maksuautomaatissa.

Pysäköintihinnat

Pysäköintialue P1
Tuntihinnat
1 h2 €
2 h3 €
3 h4 €
4 h5 €
5 h6 €
6 h7 €
7 h8 €
8 h9 €
9-24 h10 €
Pysäköintialue P1
Vuorokausihinnat
1 vrk10 €
2 vrk20 €
3 vrk30 €
4 vrk32 €
5 vrk34 €
6 vrk36 €
7 vrk38 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
15 vrk54 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
1 kk84 €

Pysäköintialueilla on käytössä puomijärjestelmä. Parkkilipun saat sisäänajopuomilta painamalla nappia. Muista ottaa se mukaasi, kun poistut autosta.

Pysäköinti maksetaan pois lähtiessä automaatteihin, jotka sijaitsevat terminaalin ensimmäisessä kerroksessa. Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi myös debit- ja credit-kortit.

Maksun jälkeen ulosajoaikaa on 30 minuuttia.

Vuosisopimuksen hintoja ja ehtoja voit tiedustella Finavian neuvonnasta.

Säilytä pysäköintilipuke erillään puhelimesta, sillä lipukkeen magneettiraita voi vaurioitua.

Pysäköinti lentoaseman parkkialueilla tapahtuu omalla vastuulla.

Finavian neuvonta palvelee kaikissa pysäköintiin liittyvissä asioissa.