Tietoa liiketiloista kiinnostuneille

Helsinki-Vantaan terminaaleissa on vuokrattavana erikokoisia ja erilaisiin tarpeisiin soveltuvia liiketiloja. 2016 alkaen tarjolla myös pop-up liiketiloja!

Terminaalien liiketiloja vuokrataan yrityksille, jotka tuottavat palveluita matkustajille. Tavoitteena on, että Helsinki-Vantaalla olisi mahdollisimman kattava ja monipuolinen palvelutarjonta sekä laadukas tuotevalikoima, joka perustuu tunnettuihin suomalaisiin ja kansainvälisiin tuotemerkkeihin. 

Finavia valitsee yhteistyökumppanit tarjousten, neuvottelujen ja etukäteen asetettujen valintakriteerien perusteella. Arviointiperusteita ovat esimerkiksi toimialan osaaminen, yrityksen tunnettuus, hyvä maine sekä laadukas asiakaspalvelu.

Vapaat liiketilat

Ei vapaita liiketiloja tällä hetkellä.

Jos olet kiinnostunut Helsinki-Vantaan lentoasemasta liikepaikkana, lähetä alla oleva lomake meille. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Pop-up liiketilat

Tarjoamme vuokralle myös kalustettuja ja kalustamattomia pop-up tiloja T1 ja T2 terminaaleissa.

Jos olet kiinnostunut Helsinki-Vantaan lentoaseman pop-up liiketiloista, lähetä alla oleva lomake meille. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Pop-up toiminta verkoston lentoasemilla

Mikäli olet kiinnostunut Oulun, Rovaniemen, Kittilän, Ivalon, Turun, Tampere-Pirkkalan, Vaasan tai Kuopion lentoasemien pop-up toiminnasta, ota yhteyttä:
VP Business Development Katja Siberg (etunimi.sukunimi@finavia.fi), p. 020 708 2373

Yhteydenottolomake