Lentoasemat sosiaalisessa mediassa

Finavia on mukanasi eri sosiaalisen median kanavissa. Kysy meiltä vinkkejä matkustamiseen, löydä kuvistamme matkallelähdön fiilis ja tsekkaa uusimmat lentokenttävideot.

 Facebook

Facebookissa voit kysyä meiltä matkaasi liittyviä asioita tai vaikka parhaimpia paikkoja lentokoneiden spottaamiseen. Suomeksi palvelemme Finavian sivulla, englanniksi Helsinki-Vantaan Helsinki Airport -sivulla.

 Twitter

Twitterissä jaamme mielenkiintoiset kuvat ja uusimmat tiedotteet. Asiakaspalvelijamme löydät myös Twitteristä Helsinki-Vantaan tililtä @HelsinkiAirport. Voit kysyä meiltä vaikkapa myymälöiden aukioloaikoja tai neuvoja matkalaukun pakkaamiseen. Helsinki Airport -tilillä olemme englanniksi ja suomeksi Finavia-tilillä.

YouTube

Finaviassa toteutamme pieniä ja suuria videotuotantoja, joiden lopputulokset päätyvät lopulta YouTube-kanavillemme. Oletko halunnut tietää, missä matkalaukku kulkee lähtöselvityksen jälkeen? Entä miltä laskeutuminen lentoasemalle näyttää pilotin silmin? Löydä lentokenttävideot Fly via Helsinki-kanavalta ja Finavia Oyj-kanavalta.

LinkedIn

Kerromme uusista työpaikoista ja jaamme Finavia-uutisia LinkedInissä. Täällä olemme paikalla erityisesti työnantajan roolissa.

Instagram

Auringonlaskun aikaan nousevat koneet, iltapäivävilinä porttialueella, tarinat kulissien takaa. Olemme sitä mieltä, että matkustaminen ja lentokenttäelämä ovat täynnä fiilistä. Fiilis tarttuu kuviin, jotka löydät Instagram-tililtämme.

VKontakte

VKontaktessa palvelemme Helsinki-Vantaan lentoasemasta kiinnostuneita venäläisiä matkustajia venäjäksi. Julkaisemme tuoreimpia kuvia kentältä ja kerromme lentoaseman uusimmista palveluista.

WeChat

File:Sina Weibo.svg Sina Weibo

Weibossa palvelemme kiinalaisia matkustajia ja kerromme kiinankielellä, mitä Helsinki-Vantaalle kuuluu.

Youku

Tuotamme myös kiinalaiselle yleisölle suunnattuja pieniä ja suuria videotuotantoja ja jaamme ne YouTuben tapaan paikallisella Youku-kanavallamme.

Match Made in HEL

Maailmankuulu Match Made in HEL on Finavian ja Finnairin yhteiskampanja, jonka tavoitteena on edistää Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Finnairin tunnettuutta kansainvälisesti sekä tuoda esiin sujuvia vaihtoyhteyksiä Euroopan ja Aasian välillä..

Tiesitkö?

Helsinki-Vantaan lentoasema palkittiin 2012 vuoden parhaana lentoasemana sosiaalisessa mediassa. Palkinnon myönsi sosiaaliseen mediaan ja ilmailun ihmeelliseen maailmaan erikoistunut Simpliflying.

Quality Hunters

Olemme luoneet matkustamisesta entistä mukavampaa ja sujuvampaa yhdessä Quality Hunters -yhteisön kanssa. Quality Hunters on Finavian ja Finnairin yhteishanke. QH-yhteisön tavoitat Twitterissä ja Facebookissa. Lue myös QH-blogia.