Finavia_lake_1.jpg
Julkaistu
29.11.2017 klo 14:00
Uutiskanava
Uutinen
Aiheet
Palvelut

Finavia.fi uudistuu 30.11.2017

Finavia.fi-verkkopalvelumme uudistuu torstaina 30.11.2017. Päivän aikana saattaa ilmetä lyhyitä käyttökatkoksia, mutta luvassa on entistä käyttäjälähtöisempi ja visuaalisempi kokonaisuus.

Lähtevien lentojen terminaali- ja porttitiedot ovat näppärästi saatavilla uusilla sivuillamme. Etusivultamme on suorat linkit Helsinki-Vantaan lähtevien ja saapuvien lentojen tietoihin sekä linkki muiden lentoasemien sivuille. Lentoasemakohtaiset tiedot saat kunkin kentän etusivulta.

Verkkopalvelumme perusajatuksena on tukea positiivista matkustuskokemusta, tarjota lähtevien ja saapuvien lentojen tiedot helposti ja nopeasti sekä antaa tietoa lentoasemien palvelutarjonnasta ja lentoasemillamme toimimisesta. Huomiota on kiinnitetty myös palvelun käytettävyyteen mobiililaitteilla.

Otamme mielellämme vastaan käyttökokemuksia sivuston jatkokehitystä varten. Lähetä palautteesi kotisivuillamme olevalla lomakkeella osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/palaute/.

Tervetuloa käyttämään verkkopalveluamme!

Muistathan myös kätevän Helsinki Airport -mobiilisovelluksemme. Se toimii myös kotisivujemme mahdollisten käyttökatkojen aikana.

Lue seuraavaksi

Finavia.fi uudistuu 30.11.2017

Finavia.fi-verkkopalvelumme uudistuu torstaina 30.11.2017. Päivän aikana saattaa ilmetä lyhyitä käyttökatkoksia, mutta luvassa on entistä käyttäjälähtöisempi ja...

Matkatavaroiden etälähtöselvitys Hämeenlinnassa sai loistavan vastaanoton

Hämeenlinnan Sokos Hotel Vaakunassa pilotointiin lokakuussa matkatavaroiden etälähtöselvitystä Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville Finnairin lennoille. Kokeilun...

Neljä vinkkiä stressittömämpään matkustamiseen lasten kanssa

Huomio, pienten lasten kanssa matkustavat vanhemmat! Tässä lista lentokentän lapsiystävällisistä aktiviteeteista sekä vinkkejä, joiden avulla perheen pienimmät viihtyvät matkalla.

Kotoisten makujen ja tuotteiden Helsinki-Vantaa

Juhlista ulkomaille suunnatessasi Suomen satavuotista historiaa nauttimalla kotimaisesta designista ja upeista maisemista ruokaelämyksen yhteydessä.