Lapin taika on lähellä

Lapin mystinen taika on kanssamme helposti koettavissa. Lapin kuusi modernia lentoasemaa ovat Helsinki-Vantaalta vain reilun tunnin lennon päässä. Lentoasemilta laskettelurinteeseen taas pääsee jopa puolessa tunnissa!

Enontekiö

Enontekiö on saamelaisten kotikenttä, joka sijaitsee hyvin lähellä Norjan ja Ruotsin rajaa. Enontekiön lentoaseman kotisivut.

Ivalo

Ivalon lentoasema on Suomen pohjoisin ja Lapin vanhin lentoasema. Laajat erämaat ja ainutlaatuinen luonto ympäröivät jokilaaksoon sijoittunutta Ivaloa ja lentoasemaa. Ivalosta on lyhyt matka Pohjois-Norjaan ja Jäämerelle.

Kemi-Tornio

Kemi-Tornion lentoasema tarjoaa helpon pääsyn alueen merkittäviin matkailukohteisiin. Yksi alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä on kuuluisa Kemin LumiLinna.

Kuusamo

Kuusamossa, kuten muillakin Lapin lentoasemilla, monet talvi- ja kesäaktiviteetit sijaitsevat alle puolen tunnin matkan päässä lentoasemasta. Kuusamon lentoasema sijaitsee lähellä Venäjän rajaa ja keskellä uskomattoman kaunista luontoa.

Kittilä

Kittilä on monipuolinen turistikeskus Tunturi-Lapissa. Se tarjoaa luontoa kaikissa muodoissaan sekä modernit kokous- ja majoituspalvelut. Levin ja Ylläksen hiihtokeskukset sijaitsevat aivan Kittilän vieressä. Kittilän lentoaseman kotisivut.

Rovaniemi

Rovaniemen lentoasema on Lapin vilkkain kenttä ja se on myös Joulupukin virallinen kotikenttä. Lue lisää Rovaniemestä »