Lyhyin reitti Euroopan ja Aasian välillä

Kukapa ei haluaisi matkustaa nopeasti ja mutkatta idästä länteen? Helsinki-Vantaan ylivoimainen sijainti Euroopan ja Aasian solmukohdassa onkin yksi tärkeimpiä kilpailuetujamme.

Tällä hetkellä Helsingistä lennetään 17 suoraa reittilentoa Aasiaan, mikä on ylivoimaisesti eniten kaikista Pohjoismaista. Olemme nyt jo Pohjois-Euroopan johtava vaihtolentoasema yli 16 miljoonalla matkustajalla vuodessa. Helsinki-Vantaalta tarjoamme pääsyn maailmalle 130 kohteeseen, 350 päivittäisellä lähdöllä.

Meiltä mutkattomasti matkalle

Toinen tärkeä kilpailuetumme on kiireetön, ystävällinen ja tilava ympäristö. Pyrimme minimoimaan matkustamisen varjopuolet, kuten jonottamisen ja stressaamisen. Näin mukaviin asioihin jää enemmän aikaa.

Helsinki-Vantaalla matkustamisen helppous ja sujuvuus on taattu: kaikki porttimme ovat kätevästi saman katon alla, jolloin siirtymiset ovat nopeita. Vaihtoajat lentojen välillä ovat meillä Euroopan lyhyimpiä.

Koska tavoitteenamme on mutkaton matkustaminen, tarjoamme esimerkiksi itsepalveluautomaatteja matkatavaroiden jättöön ja passintarkastukseen. Tehokkuudessa ja täsmällisyydessä kuulumme kansainväliseen kärkeen. Junayhteys Helsinki-Vantaalle käynnistyi kesällä 2015, jolloin matkustamisesta tulee entistä sujuvampaa ja helpompaa.  

Ainutlaatuinen matkustajakokemus

Ilmainen, aikarajaton WiFi-yhteys ja langattomat tietokoneiden latauspisteet helpottavat matkustajiemme elämää. Katso, millaisia työskentely- ja latauspalveluja tarjoamme Helsinki-Vantaalla.

Myös myymälä- ja ravintolapalvelumme paranevat koko ajan. Vuoteen 2017 mennessä avaamme yhteensä 70 täysin uutta tai uudistettua myymälää ja ravintolaa, jotka palvelevat entistä paremmin laatua sekä kattavaa ostosvalikoimaa arvostavia matkustajia.

Innovatiivisen TravelLab-ohjelmamme myötä matkustajille on tarjottu ainulaatuista rentoutumisen mahdollisuutta niin juhannustanssien, joogan kuin pilateksenkin avulla.

Helsinki-Vantaa on edelläkävijä monessa asiassa – ei ole siis ihme, että tarjoamme ensimmäisenä eurooppalaisena lentoasemana matkustajiemme käyttöön unikapseleita. GoSleep-unikapseli on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa matkustajalle rauhaa ja yksityisyyttä lentoaseman vilskeessä. Se on ergonominen, sängyksi muuntuva istuin, jossa matkustaja voi levätä muiden katseilta ja hälyltä suojassa.

Me uskomme, että matkustaminen ei ole vain liikkumista paikasta toiseen. Se voi olla myös mieleenpainuvia elämyksiä!