Sujuvaa, rauhallista matkustamista

Palvelulupauksemme ’For smooth travelling’ mukaisesti teemme kaikkemme taataksemme sujuvan ja mutkattoman matkustus- ja palvelukokemuksen.

Kunnia-asiamme on tarjota aina yhtä turvalliset, laadukkaat ja kustannustehokkaat lentoasemat sekä lennonvarmistuspalvelut. Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä – olipa kyseessä sitten ilmailualan toimija, loma- tai liikematkustaja. Saumaton yhteistyömme lentoaseman, lennonjohdon ja lentoyhtiöiden välillä takaa sen, että lennot lähtevät ja saapuvat ajallaan.

Hyvin hallittujen prosessien ja osaavan henkilöstömme ansiosta operoimme aina kustannustehokkaasti. Kilpailukykyiset ja asiakaslähtöiset palvelumme lentoyhtiöille ovat avainasemassa toiminnassamme.

Jotta voimme varmistaa mutkattoman matkustuskokemuksen asiakkaillemme, kehitämme aktiivisesti niin lentoasemiemme viihtyisyyttä, ostosmahdollisuuksia, ravintolapalveluita, matkatavarakäsittelyä sekä turva- ja rajatarkastus palveluita.

Ylläpidämme ja operoimme yli 20 lentoasemaa Suomessa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain lentoasemiemme kautta. Lisää tietoa Finaviasta.