Finavian kanssa mutkattomasti maailmalle

Reittejä Euroopan ja Aasian välille suunniteltaessa Helsinki-Vantaa on vaihtoasemana lentoyhtiön kannattavin valinta. Ylivoimainen sijaintimme idän ja lännen solmukohdassa takaa, että tie Helsingistä vie lyhyintä ja nopeinta – sekä samalla edullisinta – reittiä määränpäähäsi. 

Finavialla on Suomessa yli 20 lentoaseman kattava verkosto sekä pohjoismaisella tasolla eniten suoria lentoja Aasiaan. Erinomaista maantieteellistä asemaamme tukee tiheä liittymälentojen verkosto muuhun Eurooppaan. Lisäksi Helsinki-Vantaalta lentää reilussa tunnissa kuuteen Lapin kohteeseen – suoraan Napapiirin elämyksien luokse!

Haluamme tarjota turvallisuutta, luotettavuutta ja hienoja asiakaskokemuksia sekä tehokkaita ilmailupalveluja. Pyrimmekin aina toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla –  sillä sehän tarkoittaa säästöjä, niin meille kuin asiakkaillemmekin. Teemme kaikkemme mutkattoman matkustamisen ja tyytyväisten asiakkaiden eteen.

Kustannuslaskuri

Helsinki-Vantaa on Euroopan edullisin vaihtolentoasema. Katso, kuinka paljon säästät lentämällä Helsingin kautta. Lue lisää.

Hyötysi kanssamme

Lue lisää, kuinka tuemme lentoyhtiöitä uusien reittien avaamisessa. Lue lisää.

Ollaan yhteydessä!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai meilitse, niin keskustellaan lisää!

Timo Järvelä

Timo Järvelä

Head of Key Account Management and Route Development
Tel: +358 20 708 2357

Mikko Komi

Mikko Komi

Key Account and Business Development Manager
Tel: +358 20 708 3530

Petri Vuori

Petri Vuori

VP, Sales and Route Development
Tel: +358 20 708 2029

Ajankohtaista