Kokkola-Pietarsaaren lentoaseman pysäköinti, bussit ja taksit

Kokkola-Pietarsaaren lentoasema sijaitsee Kruunupyyssä noin 19 kilometrin päässä Kokkolan keskustasta. Lentoasemalta on matkaa Pietarsaareen 30 kilometriä ja Kaustiselle 42 kilometriä.

Ajo-ohjeet ja yhteystiedot

Bussit

Lentoaseman ja Kokkolan välillä on bussiyhteys, jota liikennöi Dahl Citybus Oy. Lentoaseman ja Pietarsaaren välillä on bussiyhteys, jota liikennöi City Taxi Jeppis. Bussiyhteydet Kokkolasta Pietarsaareen ja muille paikkakunnille saat Matkahuollon kotisivuilta.

Taksit ja autovuokraamot

Kokkolan ja Pietarsaaren alueella liikennöiviä takseja on lentoaseman edustan taksipaikoilla lentoliikenteen mukaan. Jos haluat varmistaa kyydin tai sinulla on erityistoiveita, tilaa taksi etukäteen. Alla on paikallisten taksiyritysten yhteystietoja.

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla toimii myös muutamia autovuokraamoja. Autovuokraamoiden palvelupisteet sijaitsevat terminaalin sisäänkäynnin läheisyydessä.

Pysäköinti

Kokkola-Pietarsaaren lentoasemalla pysäköinti onnistuu kätevästi terminaalin edustalla sijaitsevalle pysäköintialueelle. Invapaikat sijaitsevat terminaalin edustalla erillisellä alueella. Jätä invapysäköintiin oikeuttava kortti tuulilasiin näkyvälle paikalle.

Jos saatat tai tulet vastaan matkustajia, voit pysäköidä terminaalin edustalla sijaitsevalla pysäköintialueella ilmaiseksi enintään tunnin ajan. Muista käyttää pysäköintikiekkoa.

Pysäköintihinnasto

Tuntihinnat
1 h1 €
2 h2 €
3 h3 €
4 h4 €
5 h5 €
6 h6 €
7-24 h7 €
Vuorokausihinnat
1 vrk7 €
2 vrk14 €
3 vrk21 €
4 vrk23 €
5 vrk25 €
6 vrk27 €
7 vrk29 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
15 vrk45 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
1 kk75 €

Pysäköinti maksetaan ennakkoon paikoitusalueen automaattiin. Maksuvälineinä käyvät Eurocardin, Visan ja Mastercardin debit- ja credit-maksukortit (ei Diners tai Amex).

Pysäköintimaksun voi suorittaa myös EasyParkin mobiilisovelluksella, jonka voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta easypark.fi.

Pysäköintiä ei voi maksaa käteisellä.

Vuosisopimuksen hintoja ja ehtoja voit tiedustella Finavian neuvonnasta.

Säilytä pysäköintilipuke erillään puhelimesta, sillä lipukkeen magneettiraita voi vaurioitua.

Pysäköinti lentoaseman parkkialueilla tapahtuu omalla vastuulla.

Finavian neuvonta palvelee kaikissa pysäköintiin liittyvissä asioissa.