Kajaanin lentoaseman pysäköintipalvelut, bussit ja taksit

Kajaanin lentoasema sijaitsee Paltaniemen kylässä noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta.

Ajo-ohjeet ja yhteystiedot

Bussit

Lentoasemalta Kajaaniin ja Vuokattiin liikennöi Kattilinjat. Kajaanin muut joukkoliikenneyhteydet voit tarkistaa Matkahuollon ja VR:n sivuilta.

Taksit

Taksikyydin lentoasemalta voi tilata Finavian neuvontapisteestä, jossa on ilmainen taksipuhelin. Se yhdistyy suoraan taksiasemalle. Taksin tulo lentoasemalle kestää noin 10 minuuttia.

Alla on paikallisten taksiyhtiöiden yhteystietoja, joista voit tilata kyydinjoko lentoasemalle tai lentoasemalta kaupunkiin.

Autovuokraamot

Terminaalissa on useita autovuokraamoja. Tarkista palveluehdot ja aukioloajat kunkin vuokraamon omilta internetsivuilta.

Pysäköinti

Pysäköinti onnistuu kätevästi terminaalin edustalla sijaitseville pysäköintialueille. Lentoasemalla on myös muutamia lämpöpaikkoja.

Invapaikat sijaitsevat terminaalin edustalla erikseen merkityillä paikoilla. Jätä invapysäköintiin oikeuttava kortti tuulilasiin näkyvälle paikalle.

Pysäköinnin hinnat

Tuntihinnat
1 h1 €
2 h2 €
3 h3 €
4 h4 €
5 h5 €
6 h6 €
7-24 h7 €
Vuorokausihinnat
1 vrk7 €
2 vrk14 €
3 vrk21 €
4 vrk23 €
5 vrk25 €
6 vrk27 €
7 vrk29 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
15 vrk45 €
Lisävuorokausi+ 2 €/vrk
1 kk75 €

Pysäköinti maksetaan ennakkoon paikoitusalueen automaattiin. Maksuvälineinä käyvät Eurocardin, Visan ja Mastercardin debit- ja credit-maksukortit (ei Diners tai Amex).

Pysäköintimaksun voi suorittaa myös EasyParkin mobiilisovelluksella, jonka voit ladata älypuhelimesi sovelluskaupasta tai osoitteesta easypark.fi.

Pysäköintiä ei voi maksaa käteisellä.

Lämpöpaikka maksaa 15 euroa/kerta. Jos pysäköit lämpöpaikalle, osta automaatista kaksi lippua. Toinen lippu on pysäköintimaksua ja toinen lämpöpaikkaa varten. Aseta molemmat esille tuulilasin taakse.

Vuosisopimuksen hintoja ja ehtoja voit tiedustella Finavian neuvonnasta.

Säilytä pysäköintilipuke erillään puhelimesta, sillä lipukkeen magneettiraita voi vaurioitua.

Pysäköinti lentoaseman parkkialueilla tapahtuu omalla vastuulla.

Finavian neuvonta palvelee kaikissa pysäköintiin liittyvissä asioissa.