Lataa lentoasema mukaasi

 

Image Map

Helsinki Vantaan mobiilisovellus on nyt enemmän lentäville

Lentoaseman uudistunut puhelinsovellus opastaa sinua ennen lentoa. Mukana kulkevat reaaliaikaiset aikataulut ja lentoa koskevat ilmoitukset, Helsinki-Vantaan kartta, pysäköinnin varaus hintoineen sekä puhelimen sijaintiin perustuva opastus lähimpiin ravintoloihin, kahviloihin, kauppoihin ja palvelupisteisiin.

Helsinki-Vantaan sovelluksen uudet ominaisuudet

Odotettu pysäköinnin ennakkovaraus ja upouusi Osta & nouda -ominaisuus ovat kaikkien rekisteröityneiden matkailijoiden käytössä. 

Osta ja nouda lentoasemalta

Uuden Osta & nouda -ominaisuuden ansiosta ostokset voi tehdä jo etukäteen. Me keräämme ostoskassisi valmiiksi. Sinun tarvitsee vain noutaa se Osta & nouda -pisteestä. 

To Go

To Go –ominaisuuden ansiosta voit tilata kahvilatuotteesi jo ennakkoon valikoiduista lentoaseman kahviloista. Tilauksen voit tehdä jopa seitsemän päivää aikaisemmin – me huolehdimme sinulle kaiken valmiiksi sujuvoittamaan matkaasi.

Varaa pysäköinti lentoasemalta ennakkoon

Pysäköinnin ennakkovarauksen ansiosta löydät autollesi ja kukkarollesi sopivan pysäköintialueen. Näin oma auto voi tulla edullisemmaksi kuin taksimatka. 

Vähemmän odottelua

Älykäs Helsinki Airport -sovellus arvioi turvatarkastuksen odotusajan ja tietää, milloin koneeseen pääsee sisään. Se osaa myös opastaa lähimmän palvelun ääreen. 

Varaa sisäänpääsy loungeen

Voit varata sisäänpääsyn loungeen itsellesi sekä koko matkaseurueelle ennakkoon ja rentoutua ennen lentoasi laadukkaissa loungeissa.

 

Suomenkielinen Helsinki Airport sovellus on ladattavissa Google Play Kaupasta Android -laitteille ja App Storesta iPhonelle. 

  

 

Helsinki Airport -mobiilisovelluksen yleiset käyttöehdot ja rekisteriseloste

Helsinki Airport -mobiilisovelluksen verkkokaupan sopimusehdot ja rekisteriseloste

Pysäköinnin ennakkovarauksen käyttöehdot